torsdag 5 juli 2012

Torsdag: Nattpärlan och Uppståndelsepärlan

Hej Bloggeeeen :D

IGÅR: På eftermiddagen hade vi kill och tjejgrupper, vi pratade lite om vad som var viktigt i ett förhållande och gjorde bland annat övningar, det tyckte vi var väldigt kul. På kvällen hade vi mässa så vi gick till grillplatsen, där grupp ett höll i mässan. Efter mässan var klar grillade vi korv och marshmallows i solnedgången, samtidigt som vi lyssnade på godnattsaga. Det var supermysigt!

IDAG: Imorse hade grupp två andakt, den var bra. Temat för idag var natt och uppståndelse pärlorna, därför har vi pratat ganska mycket dystra händelser, bland annat vad vi tror vad som händer efter döden. Diskussionerna var bra men vi kom inte fram till något enat svar. Men det var intressant att höra om andras åsikter och tankar.

JUST NU: Städar allihopa inför finmiddagen vi ska ha ikväll, det ska bli riktigt roligt och alla ser fram emot det. Ledarna har massa hemligheter inför kvällen som vi inte får reda på ännu, vilket gör det ännu mer spännande. Det var också väldigt varmt idag, kändes inte lika varmt som igår men fortfarande väldigt vackert väder.

Vi vill också meddela att Algot, vår lägerhund, är tillbaks från veterinären. Han har haft magont efter att ha ätit något dåligt.





Det här har vart de bästa veckorna i våra liv och Sara och Emil är världens bästa ledare.

/ GRUPP 6, Rebecca, Dorcas, Linnea, Nora, Erik, Vendela, Jakob (som åkte hem igår.. sorligt) med ledarna: Sara och Emil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar