söndag 8 juli 2012

2 veckor på Stora Strand

Hej bloggen!

Nu har vi snart varit här i två veckor. I det här inlägget bestämde vi oss för att skriva en enkel sammanfattning av dessa veckor. Vi kan börja med att säga att denna epok har varit fylld av skratt, tårar och saltlösning. Vilka dunderveckor va?! Vi kom hit i tro om att vi skulle vara sysslosösa i två veckor men det visade sig inte vara fallet. Vi har haft fullt upp hela tiden med andakter, aktiviteter, mångkampen (som grupp 1, vi, fortfarande leder), lekar, bad samt grillat. Under lägret har dagarna utgått från frälsarkransen. Det började med Gudspärlan som hela tiden var en återkommande pärla. Sedan blev det jagpärlan och sist nattpärlan.

Vi har spelat teater och pratat mycket i våra grupper.Vi har diskuterat livsfrågor och tagit reda på saker med hjälp av ipads och datorer. Det var kul att äta pepparot som en påminelse av uttåget ur Egypten. Vi har haft filmkväll när vi kollade på Prinsen av Egypten och kollat på EM. Vi har badat flera gånger om dagen i alla sortes väder. Det bästa med detta läger är alla underbara vänner man lärt känna och våran underbara gemmenskap. Vi har dessutom haft många olika väckningar på morgonen som exempel med megafon, bank på dörren och hög musik med massa dans. Några topphändelser är när vi spelade krabbfotboll i leran och hade fin middagen med tre rätters.

För dessa underbara veckor skulle vi vilja tacka Anders, Lotta, köket, ägarna av gården, alla ledare speciellt Sandra och Jocke W för att de stått ut med oss (grupp 1) som ibland kan ha pratat lite för mycket eller varit lite, bara lite, för ofokuserade. De har helt klart varit de bästa, snällaste, roligaste, finaste, snyggaste och mest underbara ledarna. TACK!







Hälsningar Grupp 1: Elin, Emelie, Linn, Mathilda, Petra, Marcus, Uno och Gustav samt ledarna Sandra och Jocke W.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar