lördag 7 juli 2012

Dag 12-13

Hej alla läsare!
Igår fick vi hamburgare och pommes frites till middag. Temat var Amerika, köket pratade engelska och sjöng amerikanska nationalsången.
 Efter middagen samlades vi och fick reda på att vi skulle gå en sagovandring i trollskogen. Det spöregnade och det gav oss ännu mer spänning under vandringen. Vi gick med våra hemmagrupper. Ledarna hade klätt ut sig till vättar, troll, pufflingar, älvor, skogsrå och näcken. De stod vid olika ställen i skogen och innan vi träffade dem fick vi läsa uppdrag som hängde på lappar i skogen. Om vi klarade uppdraget så fick vi en guldsten. De laget som hade flest guldstenar när vi kom i mål vann. Efter det blev det bad i spöregnet och sedan bastu. Köket hade andakt och sedan var det godnattsaga. Tjejerna bestämde sig för att sjunga godnattsång för killarna och alla smög in och sjöng och dansade.

Idag blev det pannkakor och varm choklad till frukost vilket var mumsigt. Sedan fortsatte vi att förbereda konfirmationsgudstjänsten med grupperna. När vi var klara spelade vi upp den för dom andra grupperna. Dessutom har konfirmanderna och ledarna förberett kvällens spex. Det ser vi väldigt mycket fram emot!

Vi tycker alla att det är väldigt tråkigt att det är sista dagen imorgon och att vi ska åka hem. Fast imorgon fyller Ellinor år vilket är roligt.

                                                    Astrid som troll. Söt.
                                                    Hamburgare. Gott.
Mys. Mysigt.
Hälsningar önskar grupp 2 (Oskar, Astrid, Erika, Karl, Julius, Niklas, Sofia, Ellinor, Ebba och Hanna)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar