onsdag 4 juli 2012

Ledarinlägg


Hej, Ledarteamet på Stora Strand här!

Det har nu gått lite mer än hälften av vår tid här på Stora Strand och vi har hunnit med allt från dop till EM-matcher. Vädret har varit växlande och vi har både fått uppleva sol och regn med åska.
Det har varit spännande och intressant att hittills få ta del av den utveckling som har skett inom konfirmandgruppen och att vi har fått vara en del i deras växande gemenskap. Det känns otroligt att redan efter nio dagar har fått lära känna så många nya människor, med så många olika personligheter och egenskaper.
Konfirmandgruppen är väldigt go och glad, och vi känner att lägerandan finns här runt om oss. Till vår stora glädje finns det alltid öppenhet och intresse i alla de aktiviteter vi har, allt från att lära sig om frälsarkransen och dess betydelse till att leka galna lekar som funky chicken och krabbfotboll i lera. Det känns väldigt bra för oss att detta sker, vilket betyder att vi som ledarteam har lyckats få konfirmanderna bekväma med varandra men även med sig själva. Det är en av de viktigare uppgifterna vi har.

Något annat som betyder mycket för oss är att konfirmanderna får prova på att leva med Jesus och den kristna tron. Vi vill att de ska få ta del av de förhållningssätt till livet som finns inom den svenska kyrkan. Idag känns det verkligen som att alla har provat på att leva med Gud och ta del av det vi vill förmedla.


Vad som betyder allra mest för oss är att alla konfirmanderna är angelägna att ta hand om varandra och se till att alla har det bra. Vi ser fram emot de sista dagarna här på Stora Strand, att få se hur alla vi kan fortsätta utvecklas och växa tillsammans.


Varma hälsningar från ledarteamet!


Hälsningar: Emil C, Jocke O, Jakob, Jonas, Emelie, Sandra, Emil B, Sara, Moa, Oskar, Astrid, Edward, Anna, Lovisa, Elin och Jocke W



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar