tisdag 2 juli 2013

Dag 8 - Hemlighetspärlorna

Hej föräldrar, kompisar och övriga! Vi är hälften av årets konfirmandledare och nu är det vår tur att blogga.
Varje kväll möts vi i våra hemmagrupper, och det gjorde vi även igår, då var temat vänskap och livsvärde. Konfirmanderna kommer alltid med så många kloka frågor och åsikter, imponerande! Som kvällsaktivitet tittade vi på "en oväntad vänskap" en väldigt fin film som alla verkade uppskatta! Till det fick vi till konfirmandernas stora glädje, chips & popcorn! Som vanligt avslutades kvällen med en mysig andakt som igår hölls av ledarna Hanna och Pernilla och temat var kärlek!

Det var en skön start på dagen idag då Amanda och Malin höll morgonandakt. Vi spenderade förmiddagen med att, i mindre grupper, dramatisera konflikter som vi sedan löste i grupp. Och konfirmanderna fick även ta ställning till värderingsövningar om framtiden och förlåtelse. Till lunch fick vi kassler och ris. (Tack köket!) Eftermiddagen har vi spenderat med olika aktiviteter. Några av oss lämnade gården och gav sig ut för att paddla till Helvetesgapet. Hälften av gruppen, som var kvar på gården, hade tjej- och kill-grupp. I morgon så byter vi och andra halvan för se Helvetesgapet dem med.

Nu har mer än hälften av lägret gått och vi har börjat komma konfirmanderna nära och gruppen har verkligen kommit varandra närmare. Vi är imponerade av deras positiva inställning och det faktum att det klagas väldigt lite, trots typiskt svenskt sommarväder.

Dem säger att tiden går fort när man har roligt och det är det här lägret bevis på!

Tilda, Pernilla, André, Hanna, Hedda, Yasmine, Elin och Felix

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar