måndag 1 juli 2013

Dag 7- Kärlekspärlorna

Tjäna bloggen! Tinky Winky in tha house! 

30/6 Söndag kväll: Vi startade kvällen tillsammans med hemmagrupperna där vi samtalade om allt möjligt. Det var jättetrevligt att få lära känna varandra ytterligare!
Sedan fortsatte kvällen med vår första mässa här på Stora Strand! Mässan var inte alls såsom mässorna i Sollentuna brukar vara, utan det var en mycket mysig stämning med många älskvärda låtar. Efter mässan fick vi stanna kvar i församlingssalen om vi ville sjunga vidare, och några stack ner till badbryggan och badade. 
Efter mässan och badstunden hade vi ingen andakt, utan hoppade direkt till sagoberättandet. När klockan blev elva gick alla till sina egna stugor och gjorde oss i ordning för läggdags! Ledarna kom förbi och sjöng oss en godnattvisa.

1/6 Måndag: Idag vaknade alla ganska trötta konfirmander och ledare till en solig dag att se fram emot, det tyckte vi om! André och Elin höll morgonbön och presenterade dagens pärlor, kärlekspärlorna! Under andakten fick vi skicka runt ett ljus där vi skulle ge varandra komplimanger. 
Klockan halv tio satte aktiviteterna igång med bl a en dramatisering av de tio budorden och sjöng och diskuterade psalmer ute i solen med Maja, och det med mycket skratt och glädje! 
Det blev lunch och vi åt en fiskgratäng med ris, tack köket för det! 
Efter lunch hade vi ingen eftermiddagsaktivitet, så vi stojade på fotbollsplanen, badade nere vid bryggan och bara tog det lugnt och åt glass och godis. 

 Här sitter vi och gör armband på fotbollsplanen, medan andra spelar fotboll.

Här har vi en urcharmig bild från dagens draman!

 Här leker vi "Funky Chicken"
 för fulla muggar!
Och här sitter vi med prästen Maja och sjunger psalmer!

Tack för oss, vi heter Lovisa, Philip, Julia, Anna, Olivia, Jacob, Henrik och ledarna Malin och Hedda (Ida är ledig idag, vi saknar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar