torsdag 4 juli 2013

Dag 10 - Tillbaka till Gudspärlan

Hej alla värdefulla läsare. Idag är den andra halvan av ledarteamet som bloggar.

Onsdagen den 3/7: Till middag blev det flygande jakob och efter det så samlades alla ledare för ledarsamling. När ledarsamlingen var slut så träffades vi i våra hemmagrupper och diskuterade natt- och uppståndelsepärlan. De blev väldigt många bra diskutioner om allt mellan liv och död. När vi var klara gick alla ner till grillplatsen vid vattnet där vi fick göra rörelser till trosbekännelsen. Efter det fick alla korv med bröd. Senare på kvällen höll grupp 1 andakt. De visade oss en väldigt gripande kortfilm som nog väckte en del tankar.

Torsdagen den 4/7: Dagens morgonbön leddes av grupp 2 som bjöd oss på en hel del musik. Efter det bjöd köket på god frukost som vanligt, tack köket! När vi ätit och borstat tänderna så delades vi in i 2 grupper där ena gruppen fick prata om människans syn på djur och miljö. Den andra halvan samlades i sina smågrupper och summerade tiden på lägret. När båda grupperna varit på båda stationerna fick vi se dramat "Om kärleken måste bevisas" som framfördes av Tilda, Isabella, Felix och André. Till lunch blev det pyttipanna... igen.
Vi ledare är oerhört imponerade och glada över konfirmandernas bidrag på andakterna. Det är svårt att förstå att lägret börjar lida mot sitt slut. Det kommer garanterat kännas lite ensamt när man kommer hem efter att få ha delat två veckor med så mycket underbara människor. Vi ledare har haft otroligt kul och hoppas på att de sista dagarna ska bli minst lika bra. Trots att det börjar bli svårt på grund av förkylningar och trötthet.

Nu ska vi förbereda och fixa det sista inför finmiddagen ikväll. Bland annat med en kurs i vett och etikett!

Malin, Amelia, Jakob, Sofia, Amanda, Ida, Simon, Isabella och Stina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar