fredag 5 juli 2013

Dag 11 - Konfirmationsförberedelsefredag

Hej bloggen. Idag är det ledningsgruppen (Jonte, Emma, Lotta och Maja) som skriver.

4/7 Torsdag kväll
Vi övertog stolt bloggansvaret lagom till lägrets finmiddag. Alla visade sina bästa manér och vi hade en mycket trevlig kväll. Vårt fantastiska köksteam skämde bort oss med trerätters middag, och festkommittén hade förberett festsalen och hemliga "uppdrag" till alla närvarande. Middagen slutade med dans i stora salen till långt in på kvällen. Grupp 3 ledde vår mysiga kvällsandakt, och Jonte läste godnattsaga. Sagan närmar sig sitt slut och spänningen tätnade när krokodilen Alice äntrade scenen.

5/7 Fredag dag
Nu har vi gått runt hela Frälsarkransen, och grupp 4 fokuserade i morgonandakten på vänskap. Förmiddagen ägnades åt förberedelser för konfirmationen, i våra tre olika grupper. Vi i ledningsgruppen är mycket imponerade av kreativiteten och djupet hos dessa konfirmander. 
Efter nästan två veckor tillsammans vill vi tacka alla konfirmander för att vi fått dela den här tiden tillsammans. Ni har gett oss mycket tankar och många fina minnen som vi bär med oss. Vi vill även tacka våra härliga ungdomsledare för att ni har gjort det här lägret så bra.Tack också till alla föräldrar och trogna bloggläsare! Skriv gärna kommentarer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar