lördag 6 juli 2013

Dag 12 - Sista dagen på Stora strand

5/7
Kvällskativiteten var lite annorlunda denna kväll, alla konfirmander samlades i samlingssalen där Lotta berättade en historia om vilka varelser som finns i skogen. Sedan fick de ge sig ut i skogen där ledarna klätt ut sig till varelser och spridit ut sig längs en skogsstig. Varje gäng varelser hade ett uppdrag till konfirmanderna och klarade de detta fick de en guldklimp som belöning. Varelserna var: näcken, pufflingar, skogsrån, älvor, troll och slutligen de hemska vättarna som gjorde allt för att sno tillbaka allt guld. Vädret var på topp och det gjorde att rundan blev jätterolig!

6/7
I dag har alla "hemmagrupper" fått blogga och dela sina upplevelser av lägret:

Grupp 1 - Guds gåvor
13 dagar har gått och imorgon sätter vi oss på bussen igen. Vi i gruppen har haft fett kul, skaffat nya vänner och fått många fina minnen! Vi kommer mest att minnas allt kaos på kvällen innan läggdags, lerfotbrännbollen, de roliga väckningarna och hur vi har lärt oss att bli bättre människor.
Vi vill innerligt tacka alla som har varit med på lägret och vi ångrar inte en sekund över att ha valt Stora Strand som konfirmationsläger.
Många tårar har fällts på lägret - men, man måste gråta ut ibland för att kunna släppa in mer glädje.
Tack och adjö för den här stunden Stora Strand!
Ledare Hanna och Simon,
Konfirmander Amelia, Malin, Daniel L, David, Eleonore, Erika och Carl


Grupp 2 - Tinky Winky
Vi i grupp två tycker att lägret har varit så bra att det inte ens går att beskriva med ord! Lägret var helt enkelt över förväntat. Vi har varit med om väldigt många nya upplevelser, som vi aldrig kunnat tro. Och vi har dessutom lärt känna en massa nya människor.
Ledarna har varit fantastiska, speciellt våra gruppledare Ida, Malin och Hedda.
Vi har lärt oss mer om att vara oss själva och såklart om den kristna tron!
Allt som allt så har lägret varit utomordentligt bra!

Grupp 3 - SA:s änglar
I vår smågrupp så har vi pratat mycket om livet och tro i allmänhet. Vi har lärt känna varandra mycket väl och delat både glädje och tårar tillsammans. Att kunna skratta ena sekunden och senare prata om existentiella frågor på högsta allvar är en upplevelse som man bara får uppleva på en plats med sådan gemenskap som vi har här på Stora Strand. Vi kommer att sakna varandra väldigt mycket, men vi vet att detta bara är början för de relationer som vi skapat under dessa två veckor.  
Och vi konfirmander vill bara säga att vi må vara Sofias och Andres änglar men dom är våra hjältar och förebilder <3
SA:S änglar forever <3
/Elin, Alexandra, Nathalie, Joel, Martin, Alva, Robin

Grupp 4 - Nemos
Hej bloggen! Nemos här. Vi tänkte sammanfatta dessa två veckor vi har spenderat på Stora Strand. En sak håller vi helt klart med varandra om, och det är att det har varit bra. Inte bara bra, väldigt bra faktiskt. Vi har lärt känna massor av nya härliga människor, både konfirmander och ledare. När man är ute i skogen i två veckor kommer man helt enkelt varandra nära. Vi har både gråtit och skrattat tillsammans, och redan efter bara en vecka var vi som en stor familj. Det här lägret har inte bara handlat om att lära sig om Gud och Jesus och sånt, många av dagarna har också handlat om att lära känna sig själv. Vi kommer sakna de sjuka väckningarna, de udda nattsagorna och helt klart alla underbara personer.

Grupp 5 - Kristi vänner
Vi hade inte så höga förväntningar på lägret innan vi kom hit, men det varit roligare en ad vi hade tänkt oss.  Lägret har bara blivit bättre och bättre för varje dag som gått. Vi har fått nya vänner vilket vi tycker är väldigt roligt. Det bästa på lägret har varit det sociala umgänget och aktiviteterna.  Det känns som att vi fått bättre självkänsla och vi lärt oss att inte vara så dömande mot andra människor, det känns som att man funnit sig själv. 
Maten har varit varierande och väldigt god. 
Vi kommer Sakna alla på lägret, omgivningen och våra gruppledare Jacob och yasmine. 
I gruppen känner vi olika krig att vi ska åka hem imorgon men dom flesta utav oss tycker att det ska bli skönt att få komma hem efter två veckor i skogen.  Men en del utav oss vill stanna och tycker att det hade varit alldeles utmärkt med en vecka till här på stora strand
Grupp 6 - # Mammas gamla lakan
Hej! Grupp 6 här! De här två veckorna har gått väldigt snabbt och varit både lärorika och roliga. Några saker vi kommer komma ihåg är de olika väckningarna vi har blivit utsatta för, hataaamaya, tjej & killgrupperna och för att inte glömma, dopracet!! Ha ett bra sommarlov, och tack för de här två veckorna! Kram från grupp 6



Grupp 7 - The Sharkz
Efter de här två underbara veckorna med ledare och konfirmander, har grupp 7 (the sharkz) kommit fram till att hemmagruppstiderna var de mysigaste delen på dagarna!! 
När vi ledare i grupp 7 kom ut efter ledarmötet och skulle ha sista hemmagruppen på lägret blev vi mötta av våra super fina konfirmander som satt med tända ljus, fika och jätte fina presenter!! 
Tyvärr blir vårt inlägg inte så långt eftersom vi glömde bort tiden när vi börja prata om våra fina minnen här på storastrand! Men vi vill tacka alla ledare, konfirmander och framför allt varandra för att ha bidragit till ett underbart läger!! 
Marika, danielle, Lucas, klara, Johanna, Gustav   Felix, Stina och Amelia! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar