lördag 29 juni 2013

Dag 5 - Ökenpärlan och Bekymmerslöshetspärlan

28/6 Torsdag. Klockan 17.30 var det middag och det blev thai-mat. Alla tyckte det var jätte gott och den tog slut. Efter middagen möttes vi i hemmagrupperna och gjorde dramatiseringar av bibelord. Våran grupp (The Sharkz) spelade upp Aposlagärningarna 8:26-39 och vi var bäst. Alla andra grupper var också bra haha. Efter det blev det en gofika med mackor och te, och köket höll kvällsandakt utomhus. Under andakten fick vi sjunga och alla fick skriva om sina framtidsdrömmar på lappar och sedan bränna upp dem i en framtidseld. Allting som man brinner för går i uppfyllelse. Sedan gick vi in för att höra våran nattsaga.
29/6 Fredag. Efter morgonbönen och frukosten så delades vi in i 3 grupper.
På första stationen fick vi leta dåliga nyheter som hänt och sedan avgöra om det var "människans fel" "Guds fel" eller "Naturens". Och de allra flesta felen var på grund av människan.
Andra stationen fick vi skriva upp en av våra rädslor på en lapp, sedan fick vi riva lappen. Vi fick även göra lite tillitsövningar, och man fick då stå på ett bord och falla bakåt så fick resten fånga en.
På den tredje och sista stationen lekte vi lekar och hade roligt. Vi lekte dansstopp och hela havet stormar bl.a. Vi hade bara kul och lyssnade på bra musik.
Till lunch var det rester från vad vi ätit de tidigare dagarna och efter lunch var det fotboll i regenet. Både blött och kul. Sen bastade några för att de var frusna, och köpte som vanligt saker i kiosken.
Nu innan middag kom Emmas man med hennes snart ett åriga son, Håkan och Johannes.
Det var allt vi har att berätta idag! Vi har varit THE SHARKZ! som består av Gustav, Johannii, Lucas, Klara, Danielle, Marika och ledarna Amelia, Stina och Felix. Tusen pussar och kramar från oss, Hajarna som hajar!



2 kommentarer:

  1. Tack för att ni delar med er av era härliga dagar ! Man blir glad av att läsa om hur ni har det :-) Varma hälsningar Anna

    SvaraRadera
  2. Tack Anna! Roligt att du läser och blir glad :-) /Emma

    SvaraRadera