fredag 28 juni 2013

Dag 3 - Jagpärlan

26/6
Klockan 17.30 fick vi äntligen våran efterlängtade pasta carbonara, som var mycket god. Därefter så samlades vi i våra grupper och skrev böner samt svarade på frågor om bön. Vilket var inspirerande. 
Sedan lekte vi en lek där man skulle samla föremål efter en lista (tex en bibel, ett brinnande ljus och en flippflopp-toffla.) S.A's änglar (Sofia och Andre) tog hem segern.

På kvällsandakten så var vi alla knäpptysta för att vi hade lärt oss under dagen om tystnadspärlorna på frälsarkransen. Vi lyssnade på lugna låtar och Jacob läste sinnesro-bönen. Efter kvällsandakten så läste Jonathan godnattsaga och sedan var det bums i säng!

27/6
Temat för dagen är jagpärlan. Så på morgonandakten pratade vi om jagpärlan och bad pärlans bön. 

På passet ritade vi våra egna vapensköldar och lekte lekar. På vapensköldarna ritade vi vad vårat namn betyder, vad man gillar, vad man är bra på och vilken seriefigur man skulle vilja vara. Det var roligt för vi fick rita och det tycker alla om. 
Efter det så lyssnade vi på när ledarna berättade, läste och "visade" skapelseberättelsen. De gav oss russin, hällde vatten i en skål, tände ljus och delade ut lappar - som vi tidigare skrivit något som vi tyckte var bra med oss själva på. 

Efter lunchen blev vi indelade i sex olika lag och spelade volleyboll, kubb och fotboll. Sedan hade vi en lång rast och då gick de flesta ner och badade.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar