tisdag 25 juni 2013

Dag 1 - Gudspärlan

Allting börjar med en rolig bussresa genom Sveriges landskap för att slutligen komma fram till Stora strand. På bussen lekte vi roliga lekar och vi konfirmander var väldigt exalterade över att vara iväg.
Vi stannade i Örebro för att äta lunch, och aldrig förr har Subway haft så många kunder samtidigt, och aldrig har det gått så långsamt. Men efter fem timmar var vi äntligen framme vid vår destination i Åmål!

Väl framme lekte vid "Pony" och "funky chicken", det var väldigt roligt! Sedan packade vi upp våra väskor och åt middag. Det var god mat, väldigt "svennig" eftersom det bjöds på köttbullar med potatis och lingonsylt. Vissa passade även på att bada efter middagen - 20 grader i vattnet är inget man klagar över. 

Kvällen avslutades med andakt och godnattsaga. Sagan vi läser heter " hit och dit men ganska långt bort" och den är mycket rolig. I sagan säger dom att månen kallas bacon, och en viss älg vill gärna se sig som en ståtlig bakmaskin. Efter sagan skulle vi sova, fast vissa tyckte ett var roligare att spela kort hela natten (men det ångrade dom vid morgonbönen 08.30 dagen efter). 

Idag har vi ätit en varierad frukost och lärt oss om Gud. Det var ganska långtråkigt men fika emellan med frukt och saft gjorde att vi orkade lyssna ända till slutet (knappt). Vi har även fått måla och göra värderingsövningar. Andre (en ledare) har lärt sig måla som Picasso med hjälp av sina fantastiska konfirmander, han var duktig och gjorde oss stolta. 

Vi har lekt mycket, världens bästa Sofia lärde oss de roligaste lekarna! 

Vi åt lunch och hade en liten rast, några badade och andra chillade. Efter lunchen lekte vi vidare, vi delades in i våra smågrupper (7 stycken) och gick 1 i taget på Gudsvandring, den slutade runt 15. Eftersom att solen tittade fram och alla var badsugna så fylldes bryggan snabbt! Nu sitter vi, Sofias & Andrés Änglar - den bästa gruppen, här och bloggar. Om 10 minuter är middag!!!!::::)))))




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar