fredag 28 juni 2013

Dag 4 - Doppärlan

27/6  Torsdag. Klockan 17.30 åt vi tacofisk till middag och efter det samlades vi i våra hemmagrupper och diskuterade om ''jagpärlan'' och lekte lekar som var roliga den tiden som blev över. På kvällen hade vi en väldigt känslofull andakt då Sofia berättade en väldigt tilltalande historia. Efter det blev det sagostund.
28/6 Fredag. Vi vaknade upp av att låten från lejonkungen, i en värd full av liv spelades och rosa flamingos hoppade i våra sängar, dvs Jacob och Felix i rosa kroppsstrumpor.
Eftersom att det är doppärlans dag så lekte vi lekar bla psalmboksleken, dramalekar och en japansk lek som heter nippon, vi pratade såklart om dop/traditioner efter den vanliga morgonandakten och frukosten. Vi delade in oss i 2 olika gruppen och den ena gruppen fick dramatisera hur ett dop gick till och den andra gruppen gjorde damatiserings övningar. Det var kul. Efter lunchen sedan hade vi en jätte rolig aktivitet utomhus, då skulle vi köra en slags stafett då vi sprang upp och ner för en såpig presening och nästan alla trillade i leran och blev leriga överallt. Senare gick vi och badade och duschade och väntade på att kiosken skulle öppna.
 
Vi är grupp #MammasGamlaLakan som består av Kung Henrik P. Danar mcanar, Allan Bananar, Josefin lermoster, LinniPinni, Nils den episke, Hanna Panna och los ledaros Perniepern, Mandapanda och Elingiirl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar