lördag 30 juni 2012

Kväll 4 - Dag 5 [Vad betyder dopet?]

Tjah,Tjah bloggen! 
Just DU där, Grupp 7 här! :D

29 Juni:

Vi hade för första gången en helt knäpptyst middag, man hade kunnat släppt ett hårstrå och höra det. Tystnaden skulle följas från kl. 17.30-22.00. I huvudbyggnaden var det folk som satte o läste med mera, i stugorna o nere vid vattnet och förmodligen på alla andra ställen där ledarna inte befann sig var de i vanlig ordning.

ALLA pratade dock mindre än va man brukade. Det var en otroligt svår uppgift och svårt att inte prata och att komma på ett annat sätt att komunicera på, men vi alla försökte så gott vi kunde, och mer kunde dom inte be om.

Efter tystnadens eftermiddag var det andakt, vi sjöng från psalm boken och Jakob tog fram sin bok och vi forsatte i det otroliga äventyret i djurens värld.
Sedan gick vi till stugorna och försökte sova, ledarna kom in och sjöng.

30 Juni:

Väckning vid 7:45, andakt, frukost, sen samlades vi 09.30 och fick höra om dopet, vi lärde oss om Dop pärlan på våran frälsarkrans, männskliga rättigheter, hur andra haft/har det i världen ända fram till lunch.

Denna dag fick vi höra en otrolig historia om hur en person har haft det, hans bakrund, och det väckte starka känslor hos ALLA på lägret, otroligt många blev berörda av den.

Efter lunchen fortsatte mångkampen mellan grupperna. Det var ett antal olika uppdrag vi skulle utföra i gruppen för att samla så mycket poäng som möjligt.

Sen fick vi vår långa paus på eftermiddan då vi splittrades och gjorde olika saker.
Nu sitter vi här, halva gruppen me instrument i handen o några med mobil & kameror.







"Vi ses nästa vecka för vi ska äta midda nu,
Hälsningar från den otroliga grupp 7 "

Kiana - Felicia -Filippa - Lollo - Matilda - Isak - Oscar - Axel & vår ledare Lovisa.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar